-
logo MUPI
Ekolostrum Facebook product page

Brezplačni e-novičnik Medis

Strinjam se s pogoji uporabe
Naročilo

Zakaj izbrati kapsule Ekolostrum?

Kapsule Ekolostrum vsebujejo 100 % polnovredni kolostrum

Inteligenca narave - ekolostrum edini polnovredni kolostrum

Pomembno je vedeti, da vsi izdelki s kolostrumom niso enaki. V prvi vrsti mora visokokakovostni kolostrum izpolnjevati zahtevne kriterije pridelave in obdelave.

Živali morajo biti iz biološke vzreje, kolostrum pa obdelan pri nizki temperaturi in tlaku, ki zagotavlja ohranitev biološke aktivnosti vseh dragocenih komponent kolostruma. Najprimernejši je 100 % naravni kolostrum, ki mu je s posebnim postopkom sušenja odvzeta samo voda in vsebuje vse aktivne snovi v optimalnih razmerjih za njegovo pravilno delovanje. Nekateri izdelki s kolostrumom namreč vsebujejo t.i. posneti kolostrum, ki mu z dodatno obdelavo odstranijo maščobe. Brez pomisleka in na prvo žogo se to morda sliši zanimivo, pa vendar so maščobe ključne za delovanje tako zelo pomembnih rastnih faktorjev in ključne za zaščito vseh ostalih aktivnih substanc. Stabilne maščobe namreč zagotavljajo odlično zaščito kolostruma pri prehodu skozi kislo vsebino želodca. Pri posnetem kolostrumu pa je delovanje protiteles in drugih substanc v črevesju pod velikim vprašajem.

Vsaka serija Ekolostruma je testirana in pridobi certifikat vrhunske kakovosti

Kapsule Ekolostrum vsebujejo visokokakovostni, 100 % naravni kolostrum domačih krav, brez kakršnihkoli dodatkov. Svetovno priznan proizvajalec je za prefinjeno obdelavo naravnega kolostruma razvil posebno tehnologijo, ki z uporabo nizkih temperatur in tlaka zagotavlja ohranitev biološke aktivnosti več kot 90 dragocenih sestavin. Ekolostrum tako odlikuje visoka vsebnost protiteles in številnih drugih imunskih in rastnih faktorjev.

Kakovost in učinkovitost zagotavlja samo celovit, popolnoma naravni kolostrum, ki vsebuje prav vse edinstvene sestavine v optimalnem razmerju.

Vsaka serija Ekolostruma je testirana ter na podlagi kemijske in mikrobiološke analize pridobi certifikat vrhunske kakovosti. Kot takšen je po priporočilih strokovnjakov po svetu priporočljiv za vse, ki skrbijo za svoje telo, živijo aktivno, se nepravilno prehranjujejo ali se borijo s slabim počutjem in razpoloženjem. Odličen je za vse, ki se ukvarjajo s športom in si želijo pridobiti na telesni kondiciji ali se hitreje regenerirati po naporni fizični vadbi.

© Medis, d.o.o   |   Pogoji uporabe   |   Zemljevid strani   |   info(at)ekolostrum.com   |   Piškotki
logo medis